Loodgietercentrale

Locatie op kaart niet juist?

Heeft u te maken met een verstopping, een lekkage of heeft u onderhoud aan uw CV ketel nodig? Wacht dan niet langer en neem contact op met het team van de Loodgietercentrale.

Loodgieters zijn onmisbaar bij de bouw, de reparatie en het onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Voor de aanleg en reparatie van waterleidingen en verwarmingen is de loodgieter de vakman die je nodig hebt. De loodgieter houdt zich bezig met de aanleg en het onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleidingen en riolering. Ook helpt de loodgieter bij onderhoud en installatie van cv-ketels.

Heb je een vraag of opmerking over onze service? Neem dan gerust contact met ons op. Op de dienstenpagina vind je een algemeen overzicht van onze diensten, met alle informatie die jij nodig hebt. We beantwoorden graag alle vragen over het vinden van de juiste boekhouder bij jou in de regio.

Liever direct in contact komen met een loodgieter? Mails ons: info@loodgietercentrale.com.

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van het offerteformulier. Wij streven ernaar elke offerteaanvraag zo snel mogelijk te behandelen.

loodgieter, verstopping, lekkage, boiler, onderhoud, leiding, regenschade, wc, stormschade, rioolproblemen, spoedgeval, leidingwerk

Loodgietercentrale

Installatiebedrijf

Adres

William Boothstraat 432
2037 SH HAARLEM

Contact

Tel. 088-3981242
E-mail loodgietercentrale50@gmail.com
Website https://loodgietercentrale.com/

Gegevens aanpassen