Lekker uit Groningen

Locatie op kaart niet juist?

Een vergadering, workshop, borrel of evenement: jij moet al genoeg regelen. Laat de catering in Groningen dan maar aan ons over! Wij hebben namelijk een grote passie voor lekker eten. Heerlijke verse broodjes, vers fruit, vers bereide pasta: wij houden ervan! Met onze passie kunnen we jouw bijeenkomst tot een succes maken. Wij bezorgen, verzorgen en ontzorgen alles rondom jouw ontbijt, lunch of warm en koud buffet.

Groningen, dat bestaat toch alleen maar uit weilanden? Niet helemaal, maar de weilanden die er zijn, die hebben allerlei goede producten te bieden. Dat is waar wij van, Lekker uit Groningen, gebruik van gaan maken. Eerlijke en heerlijke streekproducten. Daarnaast biedt de provincie Groningen genoeg cateringtalent die wij gaan inzetten om, ook jouw, cateringklus tot een succes te maken. We proberen met name talent in te zetten, wat niet altijd direct zichtbaar is. Wij zetten jongeren in die niet altijd even makkelijk op de arbeidsmarkt komen. Jongeren die in de huidige maatschappij tussen wal en schip vallen.


Ons team bestaat uit een enthousiaste groep mensen die met passie cateringklussen oppakken. Naast stagiaires en keukenprinsen en prinsessen, hebben we een sociaal pedagogisch werknemer die ons helpt bij de juiste begeleiding van ons personeel en de stagiaires. Op deze wijze hopen we het beste uit iedereen en uit onze catering te halen. Catering voor en door Groningen dus! Binnenkort vind je hieronder de verhalen van het hele team.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

catering, groningen, diner, broodjes bestellen, ontbijt aan huis, lunch, streekproducten

Lekker uit Groningen

Catering

Adres

Atoomweg, 6b
9743 AK GRONINGEN

Contact

Tel. 0612554455
E-mail lekkeruitgroningen@outlook.com
Website www.lekkeruitgroningen.nl/

Gegevens aanpassen