Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn JobUp en het is onze missie om mensen tot bloei te brengen. Hierbij draait alles om werk en de zoektocht naar mogelijkheden. Wij zijn goed in het adviseren en begeleiden van mensen en organisaties en geven inzicht in hun kwaliteiten en komen met heldere adviezen. Wij maken er werk van!

Wij bemiddelen mensen naar een nieuwe baan. Dit kan vanuit een uitkeringssituatie zijn of als mensen door ziekte of problemen op zoek moeten naar een andere baan. Wij maken echt werk van mensen. Wij krijgen er energie van het beste uit mensen naar boven te halen. Daarbij denken we vanuit mogelijkheden en laten we ons niet afschrikken door obstakels.

Wij zijn de schakel tussen werknemer en werkgever. Zo overleggen we met de gemeente en het UWV om alles netjes te regelen. Ook denken wij met de werkgever mee, zodat de risico’s beperkt blijven en de begeleiding op orde is. Wij geloven dat iedereen kan slagen, maar daar moet wel de juiste begeleiding bij aanwezig zijn.

Wij maken echt werk van mensen. Wij bieden coaching aan om mensen die vast dreigen te lopen, of al vastgelopen zijn, verder te helpen. Het maakt niet uit of ze nu werkzoekend zijn of al (langere tijd) een baan hebben. Soms is het moeilijk om een baan te vinden die bij iemand past, voor andere mensen is het weer lastiger om een baan te behouden. Wij bieden hiervoor een belangrijke coachende rol aan.

Persoonlijk contact schrijven we met een hoofdletter en wij geven praktische coaching waardoor onze klanten verder komen. Om dit te bereiken hebben we gecertificeerde loopbaanbegeleiders en jobcoaches in dienst.

Wij maken echt werk van mensen. Wij begeleiden opdrachtgevers, werknemers en werkgevers om hen verder te helpen. Zo denken wij mee in vraagstukken rondom complex verzuim en sociaal ondernemen. Daarvoor is er een partner nodig met kennis van zaken en met het hart op de juiste plaats. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij vertalen de regels naar praktische oplossingen en hebben alles in huis om uw project te laten slagen. Hierbij heeft u als bedrijf één aanspreekpunt. En dat zijn wij. Waarover kunnen wij u adviseren? Arbeidsdeskundige vraagstukken, Invulling Social Return en Participatiewet.

Jobcoaching, Werkfit, Dordrecht, Rotterdam, Gouda, Drechtsteden, Barendrecht, Gorinchem

JobUp B.V.

Coaching

Adres

Nieuwland Parc 79
3351 LJ PAPENDRECHT

Contact

Tel. +31788200080
Website www.jobup.nl

Gegevens aanpassen