Gold Schoonmaak

Locatie op kaart niet juist?

Wilt u ook kunnen vertrouwen op een solide schoonmaakbedrijf met goed gemotiveerde werknemers? Bij Gold Schoonmaak bent u verzekerd van een vakbekwame aanpak.

Wij kijken graag samen met u, geheel vrijblijvend, naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw huis of pand optimaal schoon te kunnen krijgen en te behouden. Wij bieden zowel lang- als kortdurende contracten aan en werken tevens op basis van eenmalige projecten en opdrachten. De wensen van de klant staan centraal bij ons.

Onze dienstverlening op schoonmaakgebied is erg breed, maar toch in een paar kernwoorden te omschrijven: passie, vertrouwen, ervaring en kwaliteit. Daar draait het namelijk om bij Gold Schoonmaak. Schoonmaak dus in al haar facetten en voor een veelomvattend scala aan opdrachtgevers. Van onderwijsinstellingen en gezondheidszorg, tot de industriƫle sector, recreatie, kantoren, winkels, bedrijven en appartementencomplexen.

Gold Schoonmaak leverd een scale aan diensten voor particuliere markt. Wij zijn actief in de regio Utrecht.

Naast het schoonmaken van woningen bieden wij ook diensten aan als was- en strijkservice, glasbewassing, vloeronderhoud en groenonderhoud. Dit zijn enkele van de taken die wij als Gold Schoonmaak u uit handen kunnen nemen. Dit alles doen wij met gescreende, gemotiveerde en onvermoeibare medewerkers, medewerkers die weten hoe zij u het beste van dienst zijn.

Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Schoonmaakbedrijf Utrecht, Glasbewassing zonder verplichtingen, Zakelijke schoonmaak, Particuliere schoonmaak, Calamiteiten schoonmaak, Kantoor schoonmaak, Schoonmaakbedrijf Zeist, Schoonmaakbedrijf Driebergen, Schoonmaakbedrijf de Bilt, schoonmaakbedrijf 24/7 bereikbaar, Schoonmaakbedrijf provincie Utrecht, Schoonmaak regio Utrecht, VvE schoonmaak, VvE onderhoud, Specialistisch reinigen, Verhuizingen utrecht, Vloeronderhoud, Gevelreiniging utrecht, Trappenhuizen reinigen,

Gold Schoonmaak

Schoonmaak

Adres

slotemaker de bruine straat 7
3515 VN UTRECHT

Contact

Tel. 0306368137
Website www.goldschoonmaak.nl

Gegevens aanpassen