Ongedierte Assistent

Locatie op kaart niet juist?

Last van ongedierte in uw huis of bedrijfspand? Voorkom dat het probleem escaleert en bel direct Ongedierte Assistent. Wij lossen het probleem graag voor u op. Onze experts kunnen alle soorten plaagdieren op professionele en milieuvriendelijke wijze voor u verwijderen.

De meeste soorten ongedierte zijn ziektedragers. Verspreiding vindt plaats via urine, speeksel en ontlasting, maar ook door besmetting met parasieten bij het ongedierte zelf, zoals: lintwormen. Huisdieren en mensen worden besmet met wormen en salmonella, of krijgen te maken met jeuk en allergische reacties door beten en steken van de dieren zelf. Bescherm jezelf en dierbaren tegen de schadelijke gevolgen van ongedierte.

Zoek je een ervaren en betaalbare ongediertebestrijder bij jou in de regio? Of heb je een vraag of opmerking over onze service? Neem dan gerust contact op met de Ongedierte Assistent. Op de dienstenpagina vind je een algemeen overzicht van onze diensten, met alle informatie die jij nodig hebt. We beantwoorden graag alle vragen over het vinden van het juiste ongediertebestrijdingsbedrijf bij jou in de regio.

ongediertebestrijding, ongedierte, bestrijdingstechnici, milieuvriendelijk, pest, plaag, preventie, plaagdieren, knaagdieren, muizen, houtworm, wespen

Ongedierte Assistent

Veiligheid

Adres

Damiatestraat 192
2033 NN HAARLEM

Contact

Tel. 0882981245
E-mail ongedierteassistent@gmail.com
Website https://ongedierteassistent.nl/

Gegevens aanpassen