Camping Emmen

Locatie op kaart niet juist?

Kamperen en op vakantie in het prachtige Drenthe? Dan is een camping in Drenthe en omgeving de perfect keus! Ga op vakantie midden in de natuur op Camping Emmen, deze prachtige camping ligt in het mooie Drenthe.

De provincie Drenthe heeft zeer mooie natuurlandschappen. Drenthe beschikt over 3 nationale parken en duizenden hectaren aan bos en natuur. Houdt u van natuur? Dan voelt u zich helemaal op uw plek in Drenthe.

Camping Emmen is een camping in Drenthe, het is een middelgrote familiecamping die het gehele jaar is geopend. Uniek gelegen in Zuid Drenthe aan een rustige weg op slechts enkele minuten fietsafstand van het dorpscentrum. In de sfeer van het platteland, met de geluiden van koeien, kippen, geiten en af en toe een tractor kunt u heerlijk genieten van een rustige of sportieve vakantie. Onze camping beschikt over ruim 50 recreatie plaatsen (voorzien van elektra en water), onderverdeeld in toeristische plaatsen, camper staanplaatsen, familieveld, seniorenveld en een trekkersveld voor de fietsers. Natuurlijk beschikken wij over een modern en comfortabel sanitair gebouw met voldoende toiletten, douches, wastafels, vaatwasplaatsen en een babybadkamer. Dat het gebouw uitstekend wordt schoongemaakt, toilet papier aanwezig is en het warm water en de douches gratis zijn spreekt natuurlijk voor zich!

Camping Drenthe, Camping Emmen

Camping Emmen

Vakantie

Adres

Bultweg 7
7761 PJ SCHOONEBEEK

Contact

Tel. 0524 - 532194
Website https://www.campingemmen.nl/

Gegevens aanpassen