Testamentopstellen.eu

Locatie op kaart niet juist?

Goed voorbereid uw testament opstellen? Laat een testament opmaken dat u optimaal (financieel en fiscaal ) voordeel oplevert. Regel uw nalatenschap optimaal en bespaar erfbelasting. Wij begeleiden u.

Het opstellen van een testament kan om verschillende redenen nuttig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan belastingbesparing. Het is een goed idee om tijdens uw leven al stil te staan bij uw nalatenschap. Een testament opstellen kan verschillende voordelen hebben zoals bijvoorbeeld belastingbesparing voor uw nabestaanden. Het opnemen van de juiste clausules bij het opmaken van uw testament kan leiden tot besparing van erfbelasting. De erfbelasting is de belasting die uw nabestaanden betalen over de erfenis die zij ontvangen. Uiteraard heeft u de keuze uit vele notariskantoren die voor u een testament kunnen opstellen. Let er bij uw testament opstellen op dat u er niet automatisch van uit kunt gaan dat iedere notaris hetzelfde testament zal opmaken. Er zijn verschillende ‘testamentvormen’, denk bijvoorbeeld aan het langstlevende testament, vruchtgebruik testament of het twee-trapstestament.

Soms kan en mag u als erfgenaam de waarde van de nalatenschap zelf taxeren. Soms is het verplicht om dit door een professional te laten doen (een taxateur). Deze zal de goederen dan taxeren. Uiteraard zijn er richtlijnen voor de taxatie van de goederen uit de erfenis. Voor andere zaken dan geld dient de marktwaarde vastgesteld te worden. Wat is de marktwaarde? Kijk voor al uw vragen op onze website!

testament opstellen, testament opmaken, erfbelasting, nalatenschap, erfbelasting besparen, vermogen veiligstellen

Testamentopstellen.eu

Begrafenis

Adres

Rokin 69B
1017 PP AMSTERDAM

Contact

Tel. 0617450414
Website https://testamentopstellen.eu

Gegevens aanpassen