Plastic Electronics

Locatie op kaart niet juist?

Plastic Electronics is een onderdeel van Metafas. Met een uitgebreide set van print-methodes drukt Metafas elektrische schakelingen op verschillende substraten. Deze gedrukte elektronica worden plastic electronics ofwel printed electronics genoemd. Metafas produceert plastic electronics op diverse substraten zoals papier, karton en folie. Dankzij de flexibele materialen zijn printed electronics op allerlei innovatieve manieren in te zetten. Bijvoorbeeld voor led-applicaties en RFID-antennes.

Kwalitatief hoogwaardige frontfolies, bedieningspanelen en printed electronics vragen om toptechnologie en vakmanschap. Hét ultieme doel van Metafas is immers de mooiste kwaliteit maatwerkproducten voor onze klanten waarbij wij een brug slaan tussen mens en machine. Wij zijn uniek in het combineren van diverse technieken met de modernste apparatuur voor design, prototyping, productie, mechanische bewerking, ingieten elektronica, gravering en afwerking. Voor de productie van printed electronics werken we bovendien nauw samen met innovatieve partners als het Holst Centre, Technische Universiteit Eindhoven en TNO. Zo blijven we continu vooraan in de innovatieketen. Smart printing in optima forma!

Metafas ontwikkelt en produceert een brede range aan kwaliteitsproducten voor industrial graphics, bedieningspanelen en printed electronics. Bijvoorbeeld membraanschakelaars, frontfolies, touchscreens en freeswerkstukken. Wij maken voor u het volledige (eind)product van ontwerp tot assemblage. Hiervoor beheersen we alle technieken zoals zeefdruktechniek, snijtechniek, assemblagetechniek en pick and place-techniek. Bovendien biedt Metafas u de unieke combinatievoordelen van een grafische én een mechanische werkplaats. Slim, betrouwbaar en compleet!

plastic electronics

Plastic Electronics

Techniek

Adres

Planker 12
5721 VG ASTEN

Contact

Tel. +31 (0)493 695578
Website https://www.plasticelectronics.nl/

Gegevens aanpassen