Vloeren service Wolter

Locatie op kaart niet juist?

Vloer verwijderen Wolter is een gespecialiseerd vloerverwijderingsbedrijf, die zich volledig richt op het verwijderen van vloeren in heel Nederland.

Vloerbedekking verwijderen vergt meer kennis van het vak dan alleen een tapijtstripper. Fysieke inspanning en ervaring is vereist. Mede dat we over de juiste vakmensen beschikken en het uitstekend materiaal, zijn we een betrouwbare partner in de vloerverwijdering branche.

Vele opdrachtgevers van ons besteden deze werkzaamheden met regelmaat aan ons uit. Wij werken op de juiste efficiënte en kosten besparende wijze. Onze dienstverlening is meer dan enkel verwijderen van vloeren, wij ontruimen woning en bedrijfspanden plafond en wanden demonteren komt dan ook geregeld aan de orde.

Dit kunnen wij voor u doen:
- Losliggend of gelijmd tapijt verwijderen
- Losliggende of gelijmde tapijt tegels verwijderen
- Marmoleumvloer verwijderen
- Pvc vloer verwijderen
- Rubberen vloer verwijderen
- Gelijmd of klik laminaat verwijderen
- Parket vloer verwijderen
- Houten vloer verwijderen

Werkgebied van Vloer Verwijderen Wolter is landelijk en heeft geografische dekking, mede door de gunstige ligging van onze vestigingen.

Wanneer u een offerte/prijsopgave wilt ontvangen en/of meer wilt weten over onze diensten kunt u het contactformulier invullen of direct telefonisch contact opnemen.

Indien wij uw aanvraag via internet ontvangen nemen wij telefonisch contact met u op. Hierbij informeren wij naar de benodigde gegevens en plannen zo spoedig mogelijk een afspraak met u in.

Vervolgens ontvangt u een gerichte offerte op maat. Door één aanspreekpunt en onze snelheid hoeft u nooit lang te wachten.

vloer verwijderen vloer egaliseren tapijt verwijderen parket verwijderen

Vloeren service Wolter

Interieur

Adres

Paasloregel
8338 SX WILLEMSOORD

Contact

Tel. 0652649524
E-mail vsw@ziggo.nl
Website www.vloerverwijderenwolter.nl

Gegevens aanpassen