Locatie op kaart niet juist?

Brabant Match is een uitzendbureau dat actief is in regio Gemert, Boekel, Uden, Veghel, Deurne, Helmond en andere aangrenzende gemeenten. Wij zijn gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, payroll en werving & selectie. Ons team bestaat uit een groep jonge medewerkers die allen gemotiveerd zijn om jou aan een passende baan te helpen. We kunnen eveneens je bedrijf voorzien van de juiste werkkrachten. Ben je werkzoekend of juist op zoek naar nieuwe hulpkrachten? Brabant Match helpt je verder!

Wij zijn Brabant Match uit Gemert. Met een gezellig team van zeven medewerkers helpen wij werkzoekenden aan een passende baan en bedrijven aan gemotiveerd personeel. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of juist op zoek naar personeel? Neem contact met ons op of loop gerust een keer binnen voor een kop koffie!

Heb je een vraag of opmerking? Neem contact met ons op door te bellen naar 0492-745107 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Liever contact via ons social media kanaal? Check onze Facebook-pagina!

Uitzendbureau Werving en selectie Payroll

Brabant Match

Uitzendbureau

Adres

Scheiweg 31
5421 XL GEMERT

Contact

Tel. 0492 - 745107
Website https://www.brabantmatch.nl/

Gegevens aanpassen