Forever Images

Fotografie

Afbeelding niet juist?

Mijn naam is Michiel Borgart en ik ben een gepassioneerd fotograaf. Voor mij is fotografie een manier om een beleving, moment of gevoel te beschrijven om deze later te kunnen herbeleven. Het kan hier gaan om een beleving van een prachtige dag of omgeving, mooie prestatie, indrukwekkende gebeurtenis, een start of juist een afsluiting van een periode in je leven. Het is in mijn ogen een kunst om iets dat ongrijpbaar overkomt met licht te beschrijven op een manier dat het uitnodigt om er naar blijven te kijken. Ik doe dit als portretfotograaf, fashionfotograaf, modefotograaf of bruidsfotograaf altijd samen met degene die ik fotografeer. Het continue afstemmen tijdens de shoot is hierbij cruciaal.

Als portretfotograaf, fashionfotograaf, modefotograaf of bruidsfotograaf bied ik meerdere diensten aan. Zo kun je in mijn fotostudio in Amsterdam, Diemen terecht voor een fotoshoot vanaf € 89,- en op locatie vanaf € 99,- per uur. Er is veel mogelijk. Elke shoot is maatwerk. Vertel me wat je ideeën zijn, dan kom ik met een voorstel. Ik kijk graag samen met jou naar jouw wensen en de mogelijkheden.

Zoals ook op de homepagina staat, sta ik ook open voor samenwerking met andere professionals. Ben je een modeontwerper, fashion designer, model, visagist, MUA, MUAH of stylist, neem dan gerust contact met me op. Ik hoor graag van je en vind het leuk om samen te kijken of we op basis van TFP (Time for Print / Time for Portfolio) een mooie fotoshoot kunnen realiseren.

Neem dan contact met me op en we gaan samen kijken naar wat mogelijk is. Ik vind het leuk om wat van je te horen...

Forever Images Photography Poetry with light Portretfotograaf, modefotograaf, fashionfotograaf, bruidsfotograaf en trouwfotograaf Michiel Borgart, Forever Images, Amsterdam, Diemen, gratis parkeren voor de deur. Voor meer informatie, ga naar https://foreverimages.nl/ btw-nummer: NL.1709.91.064.B01 | KvK-nummer: 65074548 | IBAN: NL52 RABO 0308 5670 80 t.n.v. Forever Images | BIC: RABONL2U

Forever Images

Fotografie
bedrijfslogo

Adres

Zeezigt, 152
1111 TN DIEMEN

Contact

Tel. +31(0)611513441
E-mail [email protected]
Website https://foreverimages.nl/

Gegevens aanpassen