Forever Images

Fotografie

Afbeelding niet juist?

Welkom bij Forever Images
Aangenaam,
Mijn naam is Michiel Borgart en ik ben een gepassioneerd en professioneel fotograaf. Voor mij is fotografie een manier om een beleving, moment of gevoel te beschrijven om deze later te kunnen herbeleven of het te delen met anderen. Het kan hier gaan om een beleving van een prachtige dag of omgeving, mooie prestatie, indrukwekkende gebeurtenis, een start of juist een afsluiting van een periode in je leven. Het is in mijn ogen een kunst om iets dat ongrijpbaar overkomt met licht te beschrijven op een manier dat het uitnodigt om er naar blijven te kijken. Ik doe dit als portretfotograaf, fashionfotograaf, modefotograaf of bruidsfotograaf altijd samen met degene die ik fotografeer. Het continu afstemmen tijdens de shoot is hierbij cruciaal.

Fotograferen
Ik fotografeer graag mensen. Buiten, overdag of in de avond, in de natuur of juist in de stad. Het gaat hier om portretfotografie, fashionfotografie en bruidsfotografie waarbij ik niet alles onder controle heb en voor een deel afhankelijk ben van wat ik aangeboden krijg vanuit de situatie. Voor de meer gecontroleerde fotografie maak ik gebruik van mijn fotostudio. Met verschillende lichtbronnen en achtergronden maak foto's van zacht en subtiel tot krachtig en contrastrijk. Of het nu om een zakelijke profielfoto, persoonlijke portretfoto gaat, een loveshoot, een foto van je kinderen of een glamourshoot, ik neem altijd de tijd om samen de foto's te 'vinden' waar we naar op zoek zijn.

Geinspireerd?
Ben je geinspireerd door wat je op mijn site ziet of leest? Deel dan je idee├źn met me. Dat zou ik zeker waarderen. Je kan me een appje sturen, een email naar [email protected] of het contactformulier gebruiken. Hoor graag wat van je!

Hartelijke groet,

Michiel Borgart

Forever Images Photography Poetry with light Portretfotograaf, modefotograaf, fashionfotograaf, bruidsfotograaf en trouwfotograaf Michiel Borgart, Forever Images, Amsterdam, Diemen, gratis parkeren voor de deur. Voor meer informatie, ga naar https://foreverimages.nl/ btw-nummer: NL001940896B60 | KvK-nummer: 65074548 | IBAN: NL52 RABO 0308 5670 80 t.n.v. Forever Images | BIC: RABONL2U

Forever Images

Fotografie
bedrijfslogo

Adres

Zeezigt, 152
1111 TN DIEMEN

Contact

Tel. +31(0)611513441
E-mail [email protected]
Website https://foreverimages.nl/

Gegevens aanpassen