Uitleganimatie laten maken

Locatie op kaart niet juist?

Welk product of dienst je ook verkoopt, voor ieder bedrijf is essentieel dat (potentiële) klanten weten wat je aanbiedt. Een uitleganimatie kan hierbij van grote toegevoegde waarde zijn. Immers, met zo’n informatieve geanimeerde bedrijfsvideo leg je, in ongeveer een minuut, stap voor stap uit wat jouw idee, product, dienst of proces precies inhoudt. Van boekhoudprogramma en crowdfunding campagne tot parkeerapp of spaaractie. Bijna alles is in een bedrijfsvideo animatie uit te leggen.

Heuvel Media is creatief in het bedenken én vormgeven van uitleganimaties.
Wij verzorgen niet alleen de tekst, script en voice-over, maar tekenen ook graag bijbehorende illustraties en de animaties. Hierdoor ben je verzekerd van een unieke, heldere én effectieve uitlegvideo en/of een geanimeerde infographic.

Heb je zelf al een tekst geschreven of beschik je al over voldoende grafische elementen die wij kunnen verwerken? Geen probleem! We gaan graag met jouw materiaal aan de slag.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag informatie aan of bel voor een persoonlijke kennismaking en een demonstratie van de mogelijkheden van video of animatie voor uw bedrijf. Graag tot ziens!

Uitleganimatie laten maken

Uitleganimatie laten maken

Marketing

Adres

Kermisberg, 31
5508 DV VELDHOVEN

Contact

Tel. 0612841438
Website uitleganimatielatenmaken.nl/

Gegevens aanpassen