E-mail-campagne.nl

Locatie op kaart niet juist?

E-mail-campagne.nl is een software die bedrijven de mogelijkheid biedt om nieuwsbrieven en geautomatiseerde mails naar relaties te versturen. De e-mailmarketing software is makkelijk in gebruik en je hebt altijd inzicht in rapportages en ontvangt persoonlijke service.

Gonect is een ambitieus online marketing bureau uit Someren dat is opgericht door Bart Rietjens en Gert Meeuws. We ondersteunen bedrijven aangaande online marketing (zoals social media, Google AdWords, E-mail marketing en SEO). Onze diensten zijn dan wel ‘online’, toch vinden wij direct klantcontact minstens zo waardevol. Je mag van ons verwachten dat we je constant op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw online marketing activiteiten up to date zijn. Ons motto is dan ook ‘jij tevreden, wij tevreden’. Wij adviseren en ondersteunen je met online marketing (onze passie), zodat jij je meer kunt richten op jouw passie: het bedrijf!

Ben je benieuwd wat Email-campagne voor jouw bedrijf kan betekenen of heb je een vraag? Vul dan gerust het contactformulier op onze website in of chat onderaan de pagina met een van onze medewerkers!

E-mailmarketing, E-mailcampagne, E-mailmarketing software, e-mail software, E-mail, Nieuwsbrief, Nieuwsbrieven versturen

E-mail-campagne.nl

Marketing

Adres

Brouwer 6
5711 LD SOMEREN

Contact

Tel. 0854013593
Website https://www.email-campagne.nl/

Gegevens aanpassen