Locatie op kaart niet juist?

U kunt op verschillende manieren te maken krijgen met ontslag. U kunt ontslag op staande voet krijgen, u kunt zelf ontslag nemen, uw arbeidsovereenkomst kan beëindigd worden met wederzijds goedkeuren of met toestemming van het UWV. Na een ontslag gaan er veel vragen door uw hoofd. U vraagt zich af hoe dit allemaal heeft kunnen gebeuren en wat de gevolgen voor u en uw naasten zullen zijn. Door al deze zorgen is het soms lastig om helder na te denken. Het is het erg belangrijk om na te gaan wat uw rechten zijn en of uw werkgever zich aan de wettelijke regels omtrent uw ontslag heeft gehouden. Omdat de meeste mensen niet vaak met ontslag te maken krijgen, bent u waarschijnlijk niet volledig op de hoogte van alle regels en mogelijkheden. Gelukkig staan onze medewerkers altijd voor u klaar!

Ontslagdienst in ontstaan uit de vraag naar advies en hulp bij ontslag. Veel werkenden in Nederland weten niet hoe ze moeten omgaan wanneer ze worden ontslagen. Er heerst veel onduidelijkheid wanneer een contractsbeëindiging voor de deur staat. Gelukkig zijn er in Nederland duidelijke regels en sta je in de meeste gevallen sterk als het gaat om ontslag.

Zowel bij ontslag als bij een arbeidsconflict staan onze medewerkers u graag te woord. Voor hulp bij ontslag kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. Ook wanneer u een beëindigingsovereenkomst voorgeschoteld krijgt zijn wij er voor u.

ontslag, ontslagadvocaat, ontslagdienst

Ontslagdienst

Advies

Adres

Breestraat 32C
1941 EJ BEVERWIJK

Contact

Tel. 088-1881298
E-mail info@ontslagdienst.nl
Website https://ontslagdienst.nl/

Gegevens aanpassen