Jenny Bor Ayurvedisch Leefstijl- en Voedingscoach

Locatie op kaart niet juist?

Mijn naam is Jenny Bor en ik heb diverse opleidingen op het gebied van Hormonenleer, Natuurvoeding en (Ayurvedische) Gezondheidsleer gevolgd. Ik begeleid cliënten met klachten als: overgewicht, Diabetes, hormonale disbalansen, verhoogd cholesterol, burn-out, overgangsklachten e.d.

Ik ben ervan overtuigd dat vele kwalen en welvaartsziektes voornamelijk door een bepaalde leefstijl en voeding worden veroorzaakt en met aanpassingen op dit gebied ook weer te verhelpen zijn. Waarom ziekteverschijnselen met pillen en medicijnen bestrijden en het niet bij een van de bronnen – voeding – aanpakken? Hoe meer ik me in de Wholefoods wereld verdiep, hoe boeiender het allemaal wordt. Ondanks dat ik dagelijks zoveel mogelijk ontwikkelingen, onderzoeken en nieuws op ‘Nutrition’ gebied volg, besef ik dat ik na al die jaren nog steeds maar het topje van de ijsberg weet. Hoe meer ik leer en lees, hoe meer ik besef hoe weinig ik eigenlijk weet. Ik pretendeer dus zeker niet de wijsheid in pacht te hebben, ik hoop enkel via mijn blogs een steentje bij te dragen aan het verspreiden van meer kennis op voedings- en gezondheidsgebied.

overgewicht - overgang - diabetes - voedingscoach - afvallen - leefstijl- en voedingscoach - burn-out- moeheid - voedingsdeskundig

Jenny Bor Ayurvedisch Leefstijl- en Voedingscoach

Advies

Adres

Kromme weidesingel 4
2235 SZ VALKENBURG

Contact

Tel. 0654242179
E-mail contact@jennybor.com
Website jennybor.com

Gegevens aanpassen