Locatie op kaart niet juist?


Ons brede klantenbestand bestaat uit particulieren, aannemingsbedrijven, installatiebedrijven, natuurorganisaties, gemeentes, waterschap en andere instellingen en stichtingen.

wij functioneren zowel als hoofdaannemer, onderaannemer en verhuurbedrijf. Wij hebben een jong, goed onderhouden en breed inzetbaar machinepark en een gedreven team van vlijtige vakmensen.

De AP-groep is met zijn graafmachines van 76 cm breed tot en met zware rups en wielgraafmachines al jaren het vertrouwde adres voor vele soorten grondwerk. Met eigen transport binnen het terrein alsook over de openbare weg en het inzetten van onze containercarrier zijn we een flexibele onderneming. Ook zijn we lokaal actief als leverancier van grond, zand en menggranulaat en andere wegenbouwmaterialen en het regelen van de vrijkomende afvalstromen.

Voor Staatsbosbeheer, natuurmonumenten, waterschap en gemeente Noord Beveland en vele particuliere landschaps initiatieven zijn wij in het verleden al de partner gebleken voor landschapsbeheer in de brede zin. Of het nu gaat om plantwerk, boomverzorging, zaag en snoeiwerk, onderhoud en aanleg van paden en de aanleg van rasters, hekwerken of beschoeiingen; AP-groep heeft de kennis en het materieel in huis. Natuurgebieden, openbaar groen, begraafplaatsen en landschappelijke tuinen zijn door ons aangelegd of onderhouden.

hoveniersbedrijf, tuinonderhoud, tuinaanleg, ETW boomverzorging, grondwerk, cultuurtechniek, riolering, hovenier, tuinontwerp, minigraververhuur mobiele kraan rupskraan walcheren noord beveland zuid beveland schouwen duiveland roompot banjaard

ap groep

Hovenier

Adres

campensnieuwland 27a
4493 NA KAMPERLAND

Contact

Tel. 0630448592
E-mail info@ap-groep.nl
Website www.ap-groep.nl

Gegevens aanpassen