Locatie op kaart niet juist?

Wilt u graag stoppen met roken, maar lukt het u niet de sigaretten de baas te blijven? Dat is heel herkenbaar. Gelukkig kunnen wij u helpen definitief de knop om te zetten. Stoppen met roken kan bij ons al binnen 24 uur en SmokeFree is landelijk actief!

SmokeFree is gespecialiseerd in telefonische coaching, motivatie workshops, groepscoaching en lasertherapie en heeft sinds 1996 ervaring in het positief begeleiden van stoppers zoals u.

Een SmokeFree coach ondersteunt u en helpt u om inzicht te krijgen in uw rookgedrag. Dit bewustwordingsproces is een belangrijke stap in het stoppen met roken. Hierdoor kunt u makkelijker afstand nemen van het roken.

We bieden u dus 2 manieren van coaching aan bij het stoppen van roken: individueel en in groepsverband. En daarbij is het maar net wat voor u het prettigst werkt. Het kan zijn dat u echt een stok achter de deur nodig hebt. Of misschien helpt het extra motiverend als anderen om u heen ook de sigaretten voorgoed vaarwel willen zeggen. In dat geval zou u voor groepscoaching kunnen kiezen.

Heeft u liever één op één contact met uw coach? Of een druk bestaan en eigenlijk niet veel tijd voor een groepssessie? Of trekt het hele idee van een groep u niet? Dan helpen we u graag met individuele coaching. Wanneer het u uitkomt, ook in het weekend. Telefonisch of face-to-face.

Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Stoppen met roken, Ik wil stoppen met roken, Coaching bij stoppen met roken, Met roken stoppen, Rookverslaving stoppen, Hulpmiddelen voor stoppen met roken

Smokefree.nl

Coaching

Adres

Blokhuisplein 40
8911 LJ LEEUWARDEN

Contact

Tel. 088-58 000 67
E-mail smokefree.nl@outlook.com
Website https://smokefree.nl/

Gegevens aanpassen