Ekelmans Financieel Advies

Locatie op kaart niet juist?

Ekelmans Financieel Advies is gespecialiseerd in het geven van totaal advies. Wij geven advies bij de meest voorkomende financiële zaken die u in uw leven tegenkomt. Wij richten ons op de particulier en ondernemer in Oost Nederland.

Ekelmans Financieel Advies is een financieel adviesbureau dat gespecialiseerd is in een breed scala aan financiële diensten. Dat betekent dat u met ons één aanspreekpunt heeft voor al uw financiële zaken. Als financieel planner voldoen wij aan de hoge kwaliteitseisen op het gebied van vakinhoudelijke kennis, gedrag en aanspreekbaarheid, waardoor we in staat zijn om deskundig en onafhankelijk advies te kunnen geven op het gebied van:

- Hypotheken
- Verzekeringen
- Pensioenen
- Echtscheidingen
- Ontslagvergoedingen
- Overlijden
- Beleggen
- Sparen

Afspraak op kantoor of bij u thuis?

U kunt op afspraak bij ons op kantoor langskomen. Desgewenst kunnen we ook bij u thuis of op uw kantoor langskomen.Wat verwachten wij van u?

Wij verwachten van u volledige openheid van zaken die van belang kunnen zijn voor ons advies. U kunt denken aan gegevens over werk, inkomen, samenlevingssituatie, financiële positie en kennis en ervaring op het gebied van financiële producten.

Ekelmans, Financieel Advies, Hypotheek, Pensioen

Ekelmans Financieel Advies

Advies
bedrijfslogo

Adres

Achter de Muren-Zandpoort 2B
7411 GE DEVENTER

Contact

Tel. 06-18555063
Website ekelmansfinancieeladvies.nl/

Gegevens aanpassen