Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon b.v.

Locatie op kaart niet juist?

Sinds 1946 is Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V. uitgegroeid tot een goed lopend middelgroot bedrijf. De werkzaamheden bestonden toen voornamelijk uit het traditionele stucadoorswerk, lijst en ornamentwerk en stucadoren van boten.

Door ontwikkelingen van nieuwe materialen en mogelijkheden en het inspelen op deze mogelijkheden werden de activiteiten binnen het bedrijf steeds verder uitgebreid. Een voorbeeld hiervan is buitengevelisolatie, akoestische plafonds en wanden en een grote verscheidenheid aan moderne sierpleisters.

Door 65 ervaring is Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V., een bron van vakmanschap en kennis. Wij bieden echter meer dan alleen up-to-date kennis, door extra opleiding kunnen wij ook bouwkundig met u meedenken en zetten wij altijd die extra stap in ons advies en totaaloplossingen.

Om garantie te kunnen geven moet de basis goed zijn. Dit doen wij door gekwalificeerd personeel in te zetten en kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken. Daarnaast geldt bij Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon B.V. de NOA Afbouwgarantie. Waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit en service.

Betonstuk, Lijsten, ornamenten, gladstukwerk, sierpleisters, buitenstukwerk

Stucadoorsbedrijf Muis en Zoon b.v.

Stucadoor
bedrijfslogo

Adres

Driehuizerkerkweg 82
1985 HC DRIEHUIS

Contact

Tel. 0627066859
E-mail [email protected]
Website www.stucadoorsbedrijfmuis.nl

Gegevens aanpassen