Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn een technische groothandel gespecialiseerd in duurzame bouwoplossingen. Wij zijn met name sterk als het aankomt tot maatwerk oplossingen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Fiberplast BV ondersteunt als duurzame groothandel dit initiatief middels het adviseren en leveren van duurzame maatwerk oplossingen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de verhoogde galerijen. Dit omvat de brandveilige en slipvaste planken van Envirodeck gemonteerd op traploos in hoogte verstelbare vloerdragers van Buzon om bijvoorbeeld galerij- en/of balkonvloeren drempelvrij te maken.

Fiberplast BV ontwikkeld, produceert en levert duurzame houtcomposiet strokenprofielen. Om complete projectoplossingen te kunnen bieden wordt het assortiment gecompleteerd met halffabricaten zoals EPDM / kurk korrels en eindproducten zoals bouwrubbers en vloerafwerkingen. Verder ontwikkelen en produceren wij speciale maatwerkoplossingen in samenwerking met – of in opdracht van – ontwerpers en architecten. Wij vinden het een uitdaging om klantvragen op basis van groene uitgangspunten te vertalen naar innovatieve concepten.

Composiet, biobased, circulair, gerecycled kunststof, Envirodeck, Simowood,

Fiberplast BV

Groothandel

Adres

Amperelaan 7 A
9207 AM DRACHTEN

Contact

Tel. 0512-544503
E-mail info@fiberplast.nl
Website https://www.fiberplast.nl/

Gegevens aanpassen