Klik & Steen Webdevelopment

Locatie op kaart niet juist?

Alles wat zich online afspeelt, heeft onze aandacht. Daarom bestaat Klik & Steen. Wij zijn een flexibel, proactief webdevelopment bureau, bedenken én ontwerpen voor jouw bedrijf een unieke website en/of webshop. We houden rekening met jouw wens, denken met je mee en begeleiden je in het proces;
geen moeilijke taal, maar heldere communicatie.

We werken het liefst met WordPress en Magento en noemen ons graag Magento en WordPress specialist, toch zijn we nooit uitgeleerd. Daarom bezoeken wij, zowel nationaal als internationaal, diverse evenementen. Zo voeden we onze leergierigheid en blijft de kennis van Klik & Steen webdevelopment continu in ontwikkeling: kennis en ervaring versterkt elkaar.

Een krachtige, dynamische webshop? Met het Magento platform ontwikkelen we een webshop volledig aangepast aan jouw wensen. Dankzij onze ervaringen kunnen we een interactieve webshop ontwikkelen die wij vervolgens blijven monitoren.
Klik & Steen webdevelopment is Magento gecertificeerd.

Bij Klik & Steen webdevelopment kun je terecht voor alles wat met WordPress websites en Magento webshops te maken heeft. Onze ervaren designers zorgen voor een oogverblindend en werkend design, onze ontwikkelaars bouwen alles op maat en onze online marketing specialisten zorgen voor traffic en conversie. Daarnaast zorgen wij voor een veilige en betrouwbare hosting omgeving en bovendien profiteer je van een snelle support service daar waar nodig.

websites development webshops magento wordpress

Klik & Steen Webdevelopment

Webdesign

Adres

Nieuwe Boschsstraat 9
4811 CS BREDA

Contact

Tel. 076 2600214
E-mail info@klikensteen.nl
Website https://www.klikensteen.nl/

Gegevens aanpassen