Appartement Tirol Huren

Locatie bijwerken?
Het luxe appartement “Sonnenblick” bevindt zich op het zonplateau van het dorp Fliess, op 3 kilometer van het centrum van Landeck en het skigebeid “Venet”. Ook het skigebied “Fiss-Serfaus-Ladis” is bereikbaar. Zo is Fliess het ideale gebied voor zowel de zomer als de winter.

Fliess, Oostenrijk bevindt zich in Tirol West in het "Naturpark Kaunergrat", gelegen op enkele kilometers / minuten van Skigebied Venet (Landeck/Zams/Fliess) en Skigebied Fiss-Ladis-Serfaus, maar ook dichtbij het rustige skigebied 'Kaunertaler Gletscher'. In de winter kunt u vanuit Fliess gebruik maken van de skibus naar Fiss-Serfaus.

Het skigebied "Skiparadies Reschenpass" (Skigebied Nauders) is op circa 35 minuten rijden bereikbaar. Ditzelfde geldt voor skigebied "Silvretta Arena Ischgl - Samnaun". Ski's en andere materialen. kunt u eventueel huren bij VENET SPORT 2000 gevestigd aan Dorf 45 a in Fließ (direct naast Hotel Traube).

Uiteraard zal bij sneeuwval / besneeuwde wegen de reistijd langer zijn en zal gebruik van sneeuw-kettingen in de bergen (met name richting Fiss-Serfaus en de Kaunertaler Gletscher) een verplichting zijn.

U kunt zomers gebruik maken van het openluchtzwembad in Fließ* of Pfunds / Ried. Tirol West is een ideaal gebied tussen de Reschenpass, Arlberg, Paznauntal en de Fernpass. Een prachtige omgeving!

Fliess oostenrijk Goedkope wintersport inclusief skipas Appartement tirol

Appartement Tirol Huren

Verhuur

Adres

Dorf, Fliess, Tirol, Oostenrijk
8305 BA EMMELOORD

Contact

Tel. +31619610080
E-mail info@appartement-tirol-huren.nl
Website www.appartement-tirol-huren.nl

Gegevens aanpassen