Locatie op kaart niet juist?

Met een stralend gebit stapt u lachend door het leven. Amstel Dental beseft hoe belangrijk het is om gezonde tanden te hebben. Daarom wijden wij ons volledig toe aan goede mondzorg. Wij geloven dat iedereen recht heeft op hoogstaande mondzorg, individueel advies en een persoonlijke benadering.

Amstel Dental beseft hoe belangrijk het is om gezonde tanden te hebben. Daarom wijden wij ons volledig toe aan goede mondzorg en houden wij rekening met de korte en lange termijnbehoeften van elke patiŽnt. Wij geloven in hoogstaande mondzorg, individueel advies en een persoonlijke benadering. Daar blijft het niet bij. Amstel Dental heeft specialisten op elk gebied: van mondhygiŽne tot aan wortelkanaalbehandelingen.

Wilt u een afspraak maken voor een periodieke controle? Heeft u een opmerking over de kosten? Of heeft u vragen over gebitsbeschermers? Ziet u op tegen het laten verwijderen van verstandskiezen? Het personeel van Amstel Dental staat altijd voor iedereen klaar om vragen te beantwoorden, informatie te geven en zorgen weg te nemen.

Tandarts, tandheelkunde, gebit, mondverzorging, gebitsverzorging, wortelkanaalbehandeling

Amstel Dental

Gezondheidszorg

Adres

Wibautstraat 172 P.C.
1091 GR AMSTERDAM

Contact

Tel. 0207235353
Fax 207235353
Website amsteldental.nl/

Gegevens aanpassen