Jacobs & van Rooij

Locatie op kaart niet juist?

Al ruim 17 jaar verbeteren wij de persoonlijke levenskwaliteit en bedrijfsresultaten van ondernemers. Wij maken ondernemers en leidinggevenden vaardiger in het managen van hun bedrijf. Persoonlijke aandacht en adequate zorg (ook na het afronden van een cursus) zijn kernwaarden van ons bedrijf.

Om u een advies op maat te kunnen geven, maken wij gebruik van onze ondernemersanalyse. Deze analyse geeft ons inzicht in uw persoonlijke vaardigheden. Nadat de ondernemersanalyse is afgenomen, zal er een één-op-één gesprek plaatsvinden met een van onze adviseurs. In dit consult worden de bevindingen naar aanleiding van de analyse besproken. Uiteindelijk komt er vanuit deze bevindingen een advies naar voren waarmee u de zaken waar u tegenaan loopt volledig kunt aanpakken. Onze ondernemersanalyse is gepatenteerd en zeer geavanceerd. Veel klanten verbazen zich over de capaciteiten van deze analyse.

Deze ondernemersanalyse is voor ondernemers, directeuren en managers met minimaal vier medewerkers in dienst. Verder is het belangrijk dat u beslissingsbevoegd bent. Voldoet u aan deze voorwaarden? Volg dan onderstaande stappen en begin met de analyse.

management cursus, leiding geven, plannen, communicatie cursus, bedrijfsanalyse, inventarisatie, cursussen, workshops

Jacobs & van Rooij

Training

Adres

Stapelovenweg 2B
5708 JW HELMOND

Contact

Tel. 0492-505340
E-mail [email protected]
Website https://www.j-vr.nl/

Gegevens aanpassen