Beveiliging

Afbeelding niet juist?

Yawara Security K9 unit is een ervaren beveiligingsbedrijf, gevestigd in Harderwijk maar verricht haar werkzaamheden door heel Nederland.

De beveiligingmarkt in Nederland wordt gedomineerd door grote spelers. Door scherpgestelde prijzen wordt getracht kleine beveiligingsbedrijven buiten de boot te houden. Hierop inspelend richten we ons op:kort op de markt zitten, de communicatielijnen tussen bedrijf en klant kort houden, de vooraf afgesproken kwaliteit van de dienst nakomen, klantgericht en creatief werken, ook het sociale aspect van het beveiligingsvak naar voren laat komen, een duurzame relatie met de klant en medewerkers aangaan.

Door kort op de markt te zitten en verder te gaan waar de concurrentie stopt kunnen wij via creatieve oplossingen u als klant een passend voorstel doen voor uw beveiligingsproblematiek. Door te blijven investeren in medewerkers kunnen wij u als klant ook een professioneel, enthousiast en representatief team aanbieden dat in het bezit is van de wettelijke geldende beveiligingsdiploma�s.

Beveiliging, Veiligheid k-9 unit diensthonden

Yawara Security

Beveiliging
bedrijfslogo

Adres

Badweg 35
3842 LH HARDERWIJK

Contact

Tel. 0615177610
E-mail [email protected]
Website www.yawara-security.nl

Gegevens aanpassen