Den Hollandsche Gedenktekens

Begrafenis

Afbeelding niet juist?

Al ruim 71 jaar maken wij bijzondere en persoonlijke grafmonumenten. Het is bijzonder om te zien hoe uit uw ideeën altijd iets moois wordt gerealiseerd. Op deze pagina stellen verschillende mensen zich aan u voor. Iedereen heeft zijn eigen specialiteit en samen zijn wij Den Hollandsche.

Den Hollandsche Gedenktekens in Elst (Gld) ontwerpt en maakt met de grootste zorg unieke en persoonlijke gedenktekens. Naast grafmonumenten en kindergrafmonumenten kunt u ook bij ons terecht voorurnenmonumenten, urnen, assieraden. Bij ons kunt u in alle rust inspiratie opdoen in een prettige en warme sfeer om vervolgens een persoonlijk ontwerp te laten maken door een van onze adviseurs.

De prijs van een grafsteen of grafmonument van goede kwaliteit begint al bij 1.650 euro, maar kan oplopen afhankelijk van de keuzes die u maakt. De materiaalsoort(en), de omvang en de gekozen accessoires en belettering zijn slechts enkele elementen die invloed hebben op de kosten van een grafmonument. Omdat wij grafmonumenten altijd op maat maken, geven wij u graag een gerichte prijsopgave die aansluit bij uw wensen.

Gedenktekens, grafstenen, grafmonumenten, kindergrafmonumenten, urnenmonumenten, urnen, assieraden

Den Hollandsche Gedenktekens

Begrafenis
bedrijfslogo

Adres

Pascalweg 3
6662 NX ELST

Contact

Tel. +31481371333
Website https://www.denhollandsche.nl/contact/denhollandsche-elst/

Gegevens aanpassen