Mus Verpakkingen BV

Locatie op kaart niet juist?

Mus Verpakkingen is een gespecialiseerde groothandel in blikverpakkingen en kunststofsluitingen. In blikverpakking hebben wij een compleet assortiment verfblikken dat begint bij het kleinste modelbouwblikje van 14 ml en doorloopt tot vaten met een inhoud van 220 liter. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid pakket blikken die geschikt zijn voor voedingsmiddelen, voor zowel droge als natte producten.

Sinds 1986 zijn wij leverancier van blikverpakkingen en sluitingen. Onze producten vinden van oudsher hun weg in de verf- en chemie markt. Inmiddels behoren ook bedrijven uit de cosmetica en levensmiddelen industrie tot onze vaste afnemers.

Met de BeNeLux als thuismarkt heeft ons bedrijf zich door de jaren heen ontwikkeld tot een moderne en internationale onderneming met een breed voorraadassortiment en een groeiend aantal vaste afnemers tot ver buiten Europa.

Heeft u een vraag en wilt u graag dat één van onze medewerkers contact met u opneemt? Vul dan het formulier op onze website zo volledig mogelijk in en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Verpakkingen

Mus Verpakkingen BV

Verpakking

Adres

Herfordstraat 9
7418 EX DEVENTER

Contact

Tel. + 31 (0) 570 - 62 92 29
Website www.musverpakkingen.nl

Gegevens aanpassen