Locatie op kaart niet juist?

Bent u op zoek naar een facilitaire dienstverlener die uw schoonmaak professioneel uit handen kan nemen en u eventueel van dienst kan zijn met beveiliging op maat? B-Raffinage heeft een uitgebreide ervaring binnen de facilitaire branche.

B-Raffinage werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen. Bovendien zijn al onze medewerkers uitstekend geschoold en hebben ze een uitgebreide ervaring met de diverse werkzaamheden. Zowel onze schoonmaakmiddelen, onze communicatie als onze werkwijze is van een zeer hoog niveau. Uw vraag vormt de leidraad voor onze werkzaamheden, waarbij we u graag kennis laten maken met onze uitgebreide mogelijkheden binnen de schoonmaak.

Wilt u uw facilitaire diensten graag gezamenlijk bij een professionele partij onderbrengen? Kies dan voor onze beveiliging, in combinatie met onze kwalitatief hoogstaande schoonmaak. Zowel binnen de schoonmaak als beveiliging werken we uitstekend met hoogwaardige producten, een uitgebreide ervaring en daarnaast ruim voldoende expertise binnen onze medewerkers. Het is de combinatie van de verschillende diensten die B-Raffinage tot een gedegen aanbieder op het gebied van facilitaire diensten maakt.

schoonmaakbedrijf, bouw opleveringen, glasbewassing, schoonmaak kantoren, schoonmaak trappenhallen

B-Raffinage

Schoonmaak

Adres

Poolsestraat 8a
5161 AM SPRANG-CAPELLE

Contact

Tel. 0416-537347
E-mail info@schoonmaakbedrijfwaalwijk.com
Website www.schoonmaakbedrijfwaalwijk.com

Gegevens aanpassen