Rietdekkersbedrijf van der Linde

Locatie op kaart niet juist?

Rietdekkersbedrijf van der Linde is het adres voor duurzame rieten daken. We werken enkel met kwaliteitsriet voor een optimaal resultaat. Daarnaast houden we de prijzen graag betaalbaar voor iedereen. Rietdekkersbedrijf van der Linde is ook aangesloten bij de vakfederatie voor rietdekkers.

Een rieten dak is het sieraad van uw villa, landhuis, boerderij, schuur of tuinhuis. Rietdekkersbedrijf Van der Linde uit Vollenhove is lid van de Vakfederatie Rietdekkers en legt uw rieten dak met de grootste zorg, volledig volgens de eisen en richtlijnen van de Vakfederatie Rietdekkers.

Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Na het leggen van een nieuw rieten dak, het vervangen, vernieuwen of renoveren van een bestaand rieten dak is ook het onderhoud van groot belang.

Heeft u een vraag over uw rieten dak of wilt u een graag een offerte ontvangen? Dan willen wij u vragen een van de formulieren op onze website zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

rieten dak, kosten rieten dak, kosten onderhoud rieten dak,

Rietdekkersbedrijf van der Linde

Dakbedekking
bedrijfslogo

Adres

Bisschopstraat 29
8325 BA VOLLENHOVE

Contact

Tel. 0527-241114
E-mail info@rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl
Website https://www.rietdekkersbedrijfvanderlinde.nl

Gegevens aanpassen