Ans Mol Makelaardij

Locatie op kaart niet juist?

In ons twintigjarig bestaan hebben wij ervaring opgedaan in de regio Nijmegen. Wij richten ons op de woningmakelaardij en weten wat er leeft bij onze klant, of het nou gaat om particulier woningbezit, taxaties, huur, verhuur of nieuwbouw.

Wilt u uw woning verkopen in Nijmegen of omgeving, zijn wij Ans Mol makelaardij wellicht de makelaar die u zoekt. Zo bieden wij meerde mogelijkheden aan voor het verkopen van uw woning en kunt u kiezen welk plan van aanpak bij u past. Samen met u zullen wij tot een realistische verkoopprijs komen, brengen wij de verwachte opbrengst in beeld en laten wij alle positieve punten van de woning naar voren komen.

Bent u van plan om uw woning via Ans Mol makelaardij te verkopen, zullen wij allereerst een vrijblijvende waardebepaling inplannen. Dit wil zeggen dat Ans Mol bij u thuis komt voor een kennismakingsgesprek, ze u adviseert over de verkoopmogelijkheden en u verteld wat wij als makelaarskantoor in Nijmegen voor u kunnen betekenen.

Daarbij richten wij ons vooral op het gebied in en rondom Nijmegen, Mook, Beuningen, West Maas en Waal, Cuijck, Druten, Malden, Berg en Dal en Lent. Bij ons kunt u altijd langskomen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij samen met u kijken naar de beste aanpak. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur, op zaterdag van 09:30 tot 12:30 uur of ‘s avonds op afspraak.

Makelaar, Makelaars, Huis kopen Nijmegen, Huis huren Nijmegen, Makelaarskantoor, Makelaar Ontroerende Goederen

Ans Mol Makelaardij

Makelaar

Adres

Oranjesingel 27
6511 NN NIJMEGEN

Contact

Tel. 024-3231619
Website www.ansmolmakelaardij.nl/

Gegevens aanpassen