Schoonheidssalon Skin-Xperience Doesburg

Locatie op kaart niet juist?

Skin-Xperience is een schoonheidssalon in Doesburg, waarbij wij als huidspecialist diverse gezichtsbehandelingen toepassen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en huidverzorging.

Een huidspecialist bij Skin-Xperience gaat verder dan een schoonheidsspecialist. Als huidspecialist slaan wij een brug tussen schoonheidsspecialist, dermatoloog en cosmetisch arts.
Wij zijn vakbekwaam om diverse behandelmethodes te gebruiken voor een meer diepgaande huidverbetering en gericht advies bij het verminderen en voorkomen van diverse huidproblemen.

Skin Xperience behandelt niet alleen de huid van buitenaf, maar voorziet, indien nodig, de huid ook van de nodige voedingsstoffen van binnenuit.

Iedere huid is anders. Daarom voorzien wij je graag van een GRATIS SkinFacts huidscan. Zo weten wij precies wat jouw huid nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod aan mogelijkheden zodat wij de behandeling hebben die past bij jouw huid en wensen. Kijk hieronder naar de mogelijkheden. Met veilige en bewezen technieken en lichaamseigen producten garanderen wij voor zichtbaar resultaat!

schoonheidssalon, schoonheidsspecialiste Doesburg, huidverbetering, Medik8 bestellen, anti-aging man vrouw, microdermabrasie Doesburg, bindweefselmassage Doesburg

Schoonheidssalon Skin-Xperience Doesburg

Schoonheidsspecialist

Adres

De Breide 5
6983 HG DOESBURG

Contact

Tel. 0313476372
Fax 313476372
E-mail info@verbeterjehuidnu.nl
Website www.skin-xperience.nl/nl/

Gegevens aanpassen