Locatie op kaart niet juist?

Op zoek naar een cateraar van echte Nederlandse foodconcepten? Dutch Food Concepts verzorgt unieke cateringconcepten voor beurzen, festivals en andere evenementen.

De naam Dutch Food Concepts spreekt eigenlijk voor zich; wij zijn gespecialiseerd in de catering van typisch Nederlandse producten. Maar wij bakken niet zomaar een stroopwafel, bakje poffertjes of portie wafelfriet, en we maken niet zomaar een broodje kaas klaar. Dutch Food Concepts denkt vanuit een concept en werkt in een modern ambachtelijke sfeer aan het lekkerste en leukste foodproduct. En nog een leuke twist: het is mogelijk onze units aan te kleden (branding) naar jouw wensen, bijvoorbeeld in de bestaande huisstijl.

Dutch Food Concepts heeft een groot team van eventmedewerkers in huis. Allemaal door Dutch Food Concepts opgeleid en getraind om op evenementen de lekkerste foodproducten te maken. Mensen die met een natuurlijke glimlach de lekkerste stroopwafel en poffertjes aan de bezoeker geven.

Wij zijn telefonisch te bereiken op 0252 34 96 17 en per mail via info@dutchfoodconcepts.nl. Je kunt ons ook bereiken door een contactformulier in te vullen.

poffertjeskraam wafelkraam frietkraam stroopwafels catering wafelfriet

Dutch Food Concepts

Eten

Adres

Smederij 6
2211 SM NOORDWIJKERHOUT

Contact

Tel. 0252 34 96 17
Website www.dutchfoodconcepts.nl

Gegevens aanpassen