Tendu Noise & Fire Control

Locatie op kaart niet juist?

Tendu noise & fire control is een internationaal georiënteerde onderneming. Wij bieden geluidsverminderende oplossingen en leveren aan verschillende branches: automotive, marine, industry en buildings. Wij maken totaaloplossingen op maat voor geluidsproblemen.

Voor de automotive branche bieden wij een unieke dienst. Een innovatief maatwerkproduct dat seriematig kan worden toegepast. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing als het gaat om geluidsisolatie van het geheel of in onderdelen. Aan de hand van professionele testen en de analyse van de resultaten kunnen wij u het juiste advies bieden voor significante geluidsreductie of –absorptie, met de juiste materialen en de juiste toepassing.

Op gebied van brandveiligheid worden er steeds strengere eisen gesteld. Brand ontstaat vaak door een combinatie van zuurstof, warmte en brandbaar materiaal. Een beginnende kleine brand kan binnen enkele minuten uitgroeien tot een grote uitslaande brand. Om u en de omgeving in dit geval zo goed mogelijk te beschermen, levert Tendu noise & fire control verschillende soorten branddoek afgestemd op de eisen die worden gesteld. Een voordeel is dat deze oplossing veelal goedkoper is dan bijvoorbeeld het toepassen van plaatmateriaal.

Geluid, Geluidsoverlast, Noise, Noise killer, Soundshield, Fire, Vuur, Fire control, brandwerend

Tendu Noise & Fire Control

Geluid

Adres

Didamseweg 160
6902 PE ZEVENAAR

Contact

Tel. +31(0)316-540791
Website www.tendu-control.nl

Gegevens aanpassen