B&J Klijnsma-Badkamers

Locatie op kaart niet juist?

Klijnsma Badkamers is een 2e generatie familie bedrijf die met trots door Benno en Jeroen wordt gerund. Benno en Jeroen zijn echte vakmannen met jaren lange ervaring. De werkzaamheden van Klijnsma Badkamers vinden meestal plaats rondom Enschede, het streven hierbij is om een perfect stukje vakwerk af te leveren. Dit gebeurd alleen in goed en vooral duidelijk overleg met de klant!

B&J Klijnsma badkamers is gespecialiseerd in het maken van compleet geïnstalleerde luxe badkamers. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld een badkamerrenovatie waarbij zowel de demontage (slopen), alsook het aanpassen c.q. vernieuwen van het loodgieterswerk gedaan wordt. Om tot slot de badkamer van nieuwe tegels te voorzien. Uiteraard wordt er vooraf grondig gemeten zodat alle details perfect uitkomen.

B&J Klijnsma is gespecialiseerd in het maken van compleet geïnstalleerde luxe badkamers. De badkamers van uw dromen ontstaat niet zomaar. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Bij het maken van de offerte worden uw wensen besproken en geven wij adviezen voor een praktische en slimme badkamer.

Hopelijk kunnen we ook u de badkamer van uw dromen leveren!

Renoveren - verbouwen - tegelen - tegelzetter - renovatie - ontwerp - sanitair - tegelzetten - vloertegels - aanpassing .

B&J Klijnsma-Badkamers

Badkamer

Adres

Veldkamp 21
7586 GE OVERDINKEL

Contact

Tel. 0622944232
E-mail b.jklijnsma@home.nl
Website www.klijnsma-badkamers.nl

Gegevens aanpassen