Locatie op kaart niet juist?

Wij zijn Lavans B.V., expert in bedrijfskleding, vloermatten, wissers en sanitairhygiëne. We kunnen veel mooie woorden vuil maken aan wíe we zijn, maar laten we het gewoon houden, zoáls we zijn. Wij zijn Lavans, expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne, weliswaar een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf.

Wij staan bekend om onze ‘ongewoon gewone dienstverlening’. We houden het graag simpel, gewoon zoals het is. Je krijgt wat je van ons mag verwachten. Een dienstverlening met eerlijke afspraken, goede kwaliteit en vertrouwde gezichten.

Lavans eigenaren Piet en Michel Heerkens hebben een duidelijke visie, waarbij een duurzame toekomst voor de mens en het milieu centraal staan. Gebaseerd op hun drijfveer om “onze kinderen in de toekomst nog fatsoenlijk in de ogen te kunnen kijken”. De wil om het milieu zo min mogelijk te belasten, zit verweven door de hele organisatie.

Wij zijn dus modern en eigentijds!

matten, droogloopmatten, schoonloopmatten, sanitair hygiene, sanitair, werkkleding, bedrijfskleding, vloerwissers, wissers, poetsdoeken, ruilpoetsdoeken, handdoekautomaat, luchtverfrisser, zeepdispenser, toiletrolhouder

Lavans

Bedrijfskleding
bedrijfslogo

Adres

Ringdijk 20
5705 CT HELMOND

Contact

Tel. 0492 598 181
Website www.lavans.nl

Gegevens aanpassen