Paulo Boer Personal Training

Locatie op kaart niet juist?

Mijn naam is Paulo Boer alias “The Dutch Brazilian en ik ben Nederlands Kampioen MMA. Na jaren te hebben getraind voor veel nationale en internationale wedstrijden besloot ik in 2015 mijn vaste baan op te zeggen en startte ik mijn bedrijf Paulo Boer Personal Training. Naast de vechtsport vind ik het fantastisch om andere mensen te helpen “doelen stellen, grenzen verleggen en resultaten behalen”. Mijn internationale vechtsportervaring pas ik in elke les toe waardoor mijn klanten op vele manieren worden uitgedaagd. Een manier van lesgeven waar klanten ook in hun dagelijkse leven profijt van hebben, want grenzen zijn namelijk mentaal en je kunt veel meer dan je zelf denkt. Vanuit Groningen en Veendam wil ik mijn passie, kennis en ervaring inzetten voor anderen. Ik wil samen met mijn team mensen begeleiden naar doelen die voorheen niet haalbaar leken. Dit doe ik van jong tot oud, dik tot dun, van beginnende sporter tot ervaren atleet. Kortom iedereen is welkom!

Waarom personal training?
Wilt u ook zo graag werken aan uw fysieke (en mentale) doelstellingen, maar weet u niet hoe te beginnen? Heeft u een stok achter de deur nodig? Vindt u het moeilijk om een juiste balans te vinden tussen de dagelijkse dingen die volgens u ‘moeten’ en wat uw lichaam qua beweging eigenlijk nodig heeft? Of sport u al op professioneel niveau en wilt u topprestaties behalen? Dan is Personal Training van Paulo een uitstekende keuze. Met zijn ervaring kan hij zowel beginnende sporters helpen met het opbouwen van een basisconditie dan wel professionele sporters begeleiden om prestaties te (blijven) leveren.

TRAININGSLOCATIE GRONINGEN (STAD)
Go4Fitness
Oosterhamrikkade 6a
9714 BB Groningen

TRAININGSLOCATIE VEENDAM
Oxygym
Boven Oosterdiep 9
9641 JM Veendam

Paulo, Boer, Paulo Boer, training, Personal, MMA, mix-martialarts, boxing, boksen, kick box, slaan, trappen, fysiek, Begeleiden, ervaring, uitstekend, professioneel, niveau, doelstellingen, klanten, wedstrijden, Brazilian, Dutch, Getraind, Sport, Kennis, Dagelijks, Lichaam, Beweging, Balans, Beginnende, Topprestaties,

Paulo Boer Personal Training

Personal Training
bedrijfslogo

Adres

Boven Oosterdiep 9
9641 JM VEENDAM

Contact

Tel. +31 6 28 500 500
E-mail info@pauloboer.nl
Website www.pauloboer.nl

Gegevens aanpassen