Locatie op kaart niet juist?

KP Bags & More is onderdeel van Koen Pack. Koen Pack is in 1996 opgericht door dhr. Broekhuizen en zijn vrouw en is uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Met deze geschiedenis weten wij als geen ander hoe het is om een op maat gemaakt product te produceren. Uit de kundigheid en schaalgrote van Koen Pack is meer te halen dan de huidige branche. Vanuit deze gedachte is in 2015 een onderzoek begonnen welke in 2016 is resulteerde tot KP Bags &More. KP Bags &More is uw graag van dienst als specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen voor de detailhandel. Betrouwbaarheid en service staat bij ons hoog in het vaandel tegen een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Van Ontwerp tot productie en van voorraadbeheer tot de aflevering, met 20 jaar ervaring gaat dit alles toch net even makkelijker. Wij bieden ons dan ook graag aan uw aan om uw te ondersteunen bij de ontwikkeling en inkoop van uw verpakkingsmaterialen.

Draagtassen, Verzenddozen, Zakjes, Zijdepapier, Inpakpapier, Kwaliteit, Herbruikbaar, Ecologisch, MVO, Luxe, Budget, Non Woven, Papier, Plastic, Jute, Woven, PP Woven, NonWoven, Inpakpapier, Decoratie, Kraft, Gelamineerd, Druktechnieken, Lint, Voorraadbeheer, Lage prijs, Magazijn, Studio, Grafisch, Design, Kledinghoezen.

KP Bags & More

Verpakking
bedrijfslogo

Adres

De loetenweg 8
1187 WB AMSTELVEEN

Contact

Tel. 0613131931
E-mail info@kpbagsandmore.com
Website www.kpbagsandmore.nl

Gegevens aanpassen