Locatie op kaart niet juist?

Adfinis is een onafhankelijk advieskantoor, dat zijn klanten een compleet en persoonlijk advies geeft op het gebied van:hypotheken, verzekeringen, aankoop, verkoop, taxatie en financiële planning.

U valt onder de categorie starten wanneer u voor de eerste keer een woning gaat kopen. Vooral voor starters is het moeilijk zich een weg door alle informatie te banen. Natuurlijk komt er veel kijken bij het kopen van een huis. Maar u moet met meer zaken rekening houden. Hoe zit het met uw inkomsten, de inkomsten van uw partner, de belasting, uw toekomst?

Starters hebben twee mogelijkheden:een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek

Makelaars

Onze makelaars zijn Jan Elshof en Remko Amstelveen. Beiden zijn zeer ervaren, kennen de klanten, weten alles over de woningmarkt en zijn altijd bereikbaar. De makelaars van Adfinis zijn NVM-makelaar. Een NVM-makelaar is een betrouwbare en deskundige partner voor aankoop, verkoop of taxatie van uw woning.

Makelaardij

Voor de meeste mensen is het kopen of verkopen van een woning een grote en emotionele gebeurtenis. Daarom vinden wij het heel belangrijk om een goede verstandhouding met onze klanten te hebben. Onze klanten komen met hun vragen en onzekerheden naar ons toe. Heeft u vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder!

Makelaars kantoor Deventer, Adfinis, makelaardij, advieskantoor, aankoop, verkoop, taxatie, financiële planning, lineaire hypotheek, annuïteitenhypotheek, makelaars, Adfinis, NVM-makelaar

Adfinis

Makelaardij
bedrijfslogo

Adres

Keizerstraat 29
7411 HD DEVENTER

Contact

Tel. 0570 64 22 99
Website www.adfinis.nl/

Gegevens aanpassen