MTH Project zwembadtechniek

Locatie op kaart niet juist?

MTH project zwembadtechniek staat voor kwaliteit als het gaat om zwembadbouw voor particulieren en bedrijven.

Voor de levering en installatie van zwembaden, (in de traditionele bouw, prefab, polyester of met een houten ombouw), renovatie, sauna's, spa's en andere wellnessproducten, kunt u zich oriënteren op de site. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u een keuze te maken. Wenst u meer informatie of een offerte op maat, dan heeft u de mogelijkheid tot het invullen van het contactformulier, of kunt u telefonisch contact opnemen.

De stalen op- en inbouw zwembaden zijn opvallend door hun stabiele constructie en krachtige uitstraling en hebben alles wat een kwaliteit zwembad nodig heeft.
Op deze baden wordt op de constructie tot 10 jaar garantie gegeven! De baden kunnen op een vlakke ondergrond bovengronds geplaatst worden, maar ook geheel of gedeeltelijk worden ingegraven. U kunt kiezen uit verschillende modellen en maatvoeringen.
De natuurlijke uitstraling van een houten zwembad past vaak erg mooi in een tuin. De ombouw is gemaakt van het zeer vochtbestendige larikshout, waarin een uiterst sterke bekleding is bevestigd. Ideaal voor houten zwembaden.
U kunt een houten zwembad boven de grond plaatsen, maar ook gedeeltelijk of geheel ingraven. U heeft de keuze uit ronde en ovale modellen, in verschillende maatvoeringen.

Zwembadbouw, zwembadrenovatie, zwembadonderhoud, zwembadchemicalien, zelfbouw zwembaden, sauna, wellness, prefab, polyester, houten ombouw, kwaliteit, 10 jaar, 10 jaar garantie, larikshout, hout, houten zwembad, zwembad,

MTH Project zwembadtechniek

Zwembad techniek
bedrijfslogo

Adres

Brieltjenspolder 27 B
4921 PK MADE

Contact

Tel. +31 (0)625085358
E-mail lpdesign@tiscali.nl
Website www.mthproject.nl

Gegevens aanpassen