Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg

Gedenkteken

Afbeelding niet juist?

Bij Den Hollandsche Gedenktekens in Tilburg kunt u terecht voor het laten ontwerpen en vervaardigen van een persoonlijk gedenkteken. In onze inspiratietuin en winkel kun u in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen. Wanneer u vragen heeft, staan wij voor u klaar. We maken kosteloos en vrijblijvend samen met u een passend ontwerp dat past binnen uw wensen en budget.

U kunt uiteraard gewoon langskomen om even rond te kijken. Indien u er zeker van wilt zijn dat er een adviseur beschikbaar is dan kunt u het beste even laten weten dat u langskomt.
Onze inspiratietuin hebben wij aangelegd om om u ideeën en inspiratie op te laten doen, ook krijgt u goed inzicht in de mogelijkheden die er zijn voor een mooi en persoonlijk grafmonument.
Na u bezoek aan de tuin bieden wij u aan om gratis, samen met u, een persoonlijk monument te ontwerpen. We gaan hierbij uit van wat u mooi vindt en houden tijdens het ontwerpen rekening met uw budget.
Aan de nieuwe inspiratietuin wordt op dit moment nog hard gewerkt. Uiteraard bent u van harte welkom om de al aanwezige voorbeelden binnen en buiten te bekijken.

grafstenen, grafmonumenten, gedenktekens, kindergrafstenen, urnenmonumenten, inspiratie, tuin, inspiratietuin, gedenkteken, kosteloos,

Den Hollandsche Gedenktekens Tilburg

Gedenkteken
bedrijfslogo

Adres

Lannerstraat 1
5011 ET TILBURG

Contact

Tel. 013 – 203 2241
Website https://www.denhollandsche.nl/contact/denhollandsche-tilburg/

Gegevens aanpassen