Kinderdagverblijf De Kabouters

Locatie op kaart niet juist?

Kinderdagverblijf De Kabouters verzorgt de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in de wijk Kloosterveen in Assen. Het is een kleinschalige, professionele kinderopvang die maximaal 14 kinderen tegelijkertijd opvangt. Dit gebeurd in een vaste stamgroep. Doordat het kindercentrum maar 1 groep bevat ontstaat er een vertrouwde sfeer. Ook is er hiervoor veel persoonlijk contact met het kind maar zeker ook met de ouders. Wij vinden het belangrijk om dicht bij elkaar te staan.

Schriftelijke toestemming
Het kan zijn dat wij u om schriftelijke toestemming vragen. Het kan hierbij onder andere gaan over het toedienen van medicijnen, buikslapen voor kinderen onder de 12 maanden en het gebruik van fotomateriaal.

Roken
Het is verboden te roken in het gehele kinderdagverblijf. Ook de buitenspeelruimte houden wij geheel rookvrij.

Aansprakelijkheid
Wij hebben een aansprakelijkheidsverzekering voor het kinderdagverblijf.

Verzekering
De ouders dienen zorg te dragen voor een WA-verzekering. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van eigendommen.

Kinderdagverblijf, Assen, Kinderopvang, De Kabouters, Kloosterveen, 0-4 jaar, 14 kinderen, vertrouwd, vertrouwde sfeer, schriftelijk toestemming, roken, aansprakelijk, verzekeringen

Kinderdagverblijf De Kabouters

Kinderopvang
bedrijfslogo

Adres

De Boomgaard 7
9408 JA ASSEN

Contact

Tel. 0592744130
E-mail info@kdvdekabouters.nl
Website www.kdvdekabouters.nl

Gegevens aanpassen