Akkolade | HR Netwerkorganisatie

Locatie op kaart niet juist?

Akkolade is een franchise formule in Nederland waar de franchisenemers samen het HR team vormen. Voor Den Haag, Eindhoven of Zwolle zijn wij op zoek naar een franchisenemer in de zorg. Als franchisenemer combineer je het beste van twee werelden: ondernemen en formule met al meer dan 2000 ambassadeurs aan verpleegkundigen en verzorgenden.

Als franchisenemer ben jij verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zorgverleners voor onze bestaande en nieuwe klanten in jouw rayon. Jij zorgt ervoor dat ons huidige netwerk aan 6000 ambassadeurs verder blijft groeien onder klanten en kandidaten.

Jouw enthousiasme en ondernemerschap combineer je met een dienstverlenende en klantgerichte aanpak. Je bent een echte allrounder, want als accountmanager bij Akkolade ben je pro-actief betrokken bij het hele reilen en zeilen van de onderneming. Je kan daardoor je creativiteit maximaal kwijt in zowel onze marketing als het verbeteren van onze processen. Elke dag willen we als organisatie verder groeien in onze aanpak. Learning by doing. Daar krijgen wij energie van.

Nurse Staffing, Recruitment Process Outsourcing, Managed Services Programs, Workforce Solutions, Recruitment & Placement, E-Recruitment, Health Staffing, Physician Staffing, Permanent Staff, Werving en selectie, Personeel en werven, HR Netwerkorganisatie, Verpleegkundige, verzorgende IG, learning by doing

Akkolade | HR Netwerkorganisatie

Netwerkorganisatie
bedrijfslogo

Adres

Prins Willem Alexanderlaan 421
7311 SX APELDOORN

Contact

Tel. 0558434921
E-mail akkolade@akkolade.org
Website www.akkolade.org

Gegevens aanpassen