Locatie op kaart niet juist?

VoIP.nl levert telecom producten en geeft advies over VoIP bellen. De producten die wij leveren werken uitstekend op diverse VoIP platformen. Van de scherp geprijsde telefoon voor slechts 59 euro tot een zeer uitgebreid luxe model met kleurenbeeldscherm en beeldbellen voor 500 euro. Daarnaast leveren wij randapparatuur zoals modems en netwerkswitchen die geschikt zijn voor internet bellen, zoals VoIP bellen ook wel wordt genoemd.

De meest voorkomende oplossing is Hosted VoIP. U heeft dan geen telefooncentrale meer op de zaak. Er wordt gebruik gemaakt van telefonie in de cloud. Zakelijke telefonie wordt op deze manier heel flexibel en schaalbaar. Flexibel: er kan vanaf verschillende locaties worden gewerkt. Een telefoontoestel maakt via internet contact met de telefooncentrale. Als er een internetverbinding is kan er gebeld worden. Schaalbaar: er zijn in principe geen beperkingen op het aantal toestellen en lijnen wat vaak wel het geval is bij een telefooncentrale op locatie.

SIP trunking wordt onder andere gebruikt ter vervanging van ISDN. Wilt u bijvoorbeeld nog niet af van uw oude ISDN centrale dan kunt u uw ISDN verbinding opzeggen en een SIP trunk hiervoor in de plaatsnemen. Maar SIP trunking is ook bedoelt voor bedrijven die geen telefonie in de cloud willen maar een VoIP centrale zelf hosten op de bedrijfslocatie. Om er voor te zorgen dat deze centrale kan communiceren met de buitenwereld is een SIP trunk nodig.

voip, sip, zakelijk voip, voip mkb, zakelijke telefonie, voip bellen, hosted voip, hosted PBX, telefonie in de cloud, leveren, randapparatuur, modems, netwerkswitchen, internet bellen, internet, oplossing, Hosted VolP, SIP trunking, ISDN, ISDN verbinding, SIP trunk, VolP centrale,

VoIP.nl

Telefonie

Adres

Watertoren 51F
3247 LE DIRKSLAND

Contact

Tel. 0852733060
Website https://voip.nl

Gegevens aanpassen