Kunstzinnige Kindertherapie

Locatie op kaart niet juist?

Er kunnen momenten in het leven van je kind zijn dat het leven niet in balans is. Meestal merk je dit aan lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, buikpijn, boosheid, concentratie problemen, zich terug trekken, slecht slapen of angstig dromen. Als ouder/verzorger kan het lastig zijn om je kind daarbij te helpen. Daarom kan het fijn zijn om er samen naar te kijken en de balans weer te herstellen. Zodat de natuurlijke ontwikkeling van je kind weer als vanzelf gaat en jouw kind vanuit de kluwen zijn/haar weg gaat.
Kunstzinnige kindertherapie en jeugdtherapie helpt kinderen en ondersteunt de ouders/verzorgers bij stagnaties in de gezonde ontwikkeling. Spelenderwijs met beeld, vorm, kleur en andere therapeutische interventies, herontdekt een kind zijn wereld. Emoties worden op deze wijze verwerkt en een nieuw evenwicht komt tot stand.

Kunstzinnige kinder- en jeugdtherapie helpt bij een breed scala aan uitingen van het kind waaronder:

* emotionele conflicten
* gedragsproblematiek
* ontwikkelingsfase problematiek
* lichamelijke en psychosomatische klachten
* aangeleerde probleemgewoonten
* faalangst
* hooggevoeligheid
* verwerking echtscheiding
* rouw- en verliesverwerking
* ziekte
* trauma: oa huiselijk geweld, seksueel misbruik
* pesten
* overige klachten & aandoeningen

lichamelijke klachten, hoofdpijn, buikpijn, ouder/verzorger helpen, herstellen, balans herstellen, natuurlijke ontwikkeling, kunstzinnige kinder- en jeugdtherapie, scala, breed scala, emotionele conflicten, aangeleerde probleemgewoonten, ziekte, pesten

Kunstzinnige Kindertherapie

therapie

Adres

Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS HAARLEM

Contact

Tel. 0614494028
E-mail s.niessen@me.com
Website www.susanniessen.nl

Gegevens aanpassen