TDW Advies B.V.

Locatie op kaart niet juist?

TDW Advies is een fondsen- en subsidieadviesbureau dat op basis van no cure no pay subsidie en fondsen mogelijkheden onderzoekt voor het bedrijfsleven, stichtingen en verenigingen. Wij kennen de weg in de continu veranderende regelgeving en mogelijkheden die geboden worden wat betreft fondsen en subsidies aanvragen.

Ondanks het feit dat een subsidiechecklist snel de kans loopt op veroudering en incompleetheid door voortdurende ontwikkelingen, is het wel mogelijk om enkele indicatoren aan te geven. Daarmee kunt u gerichter vaststellen welke bedrijfsactiviteiten en/of projecten in aanmerkingen zouden kunnen komen voor subsidie.

Een goede fondsaanvraag indienen, doe je niet zomaar. Het vereist een goede planning en voorbereiding.
Om te beginnen een stuk research: hoeveel geld heeft u nodig, welk fonds sluit aan bij het project? Vervolgens de aanvraag schrijven en verzenden naar de geselecteerde fondsen.
 
Om dit te doen hebben we een aantal gegevens van u nodig. Vooral als het de eerste aanvraag is die wij voor uw stichting gaan doen lijkt en is dat veel. Echter, bij eventuele volgende aanvragen is er al veel informatie bij ons bekend en hebben we de standaard informatie zoals de statuten, uittreksel van de KvK en dergelijke al in ons bezit.
Wat wij per aanvraag nodig hebben is een goede, beknopte omschrijving van het project, waarbij u met name aandacht moet besteden aan details en specificaties.

adviesbureau, subsidie advies, subsidie adviesbureau, bedrijfsleven, stichtingen, verenigingen, subsidie aanvraag, fondsaanvraag, aanvraag schrijven, geselecteerde fondsen, standaard informatie, statuten, uittrekstel van de KvK

TDW Advies B.V.

Adviesbureau
bedrijfslogo

Adres

Oude Udenseweg 37
5405 PD UDEN

Contact

Tel. 0413-245680
E-mail [email protected]
Website www.tdw-advies.nl/

Gegevens aanpassen