Locatie op kaart niet juist?

Trendy en betaalbare meubelen en bedden, vindt u bij de Maxum Megastore! U bent van harte welkom in onze nieuwe Megastore te Brielle of bestel direct online!

De Maxum Megastore is in 1987 opgericht door de gebroeders Noorlander, zoals u ziet wij zijn dus al een geruime tijd actief zijn in de meubelwereld, eerst alleen in Nederland sinds het jaar 2000 ook actief in diverse landen en Azie.

Tevens is de Maxum Megastore een echt familie bedrijf, waar ook onze medewerkers tot familie gerekend worden, sommige medewerkers werken al bij ons sinds het begin.

Wij zij echte specialisten als het om het grootschalig inkopen van grote partijen meubelen en bedden, dit altijd direct vanuit de bron en zonder enige vorm van tussen handel. Deze manier van inkopen ziet u direct terug in onze prijs stelling!

Prijs en kwaliteit en de verhouding hiertussen, is in de meubel en bedden branche een zeer belangrijk en ook vaak vergeten punt. Door onze jarenlange ervaring en zeer uitgebreide inkoop kanalen, scherpe inkopers en kwaliteit controleurs kunnen wij altijd een zeer goede en betrouwbare prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Een product waar wij volledig achter staan, en wij met gerust hart kunnen uitleveren aan onze klanten. Ons doel is dan ook om u zo veel mogelijk waarde voor uw geld te geven.

goedkope meubels, complete woonkamers, boxsprings, matrassen, woonkamersets, meubelen, bedden, specialisten, prijs en kwaliteit, kwaliteit

Maxum Megastore

Interieur

Adres

’t Woud 17
3232 LN BRIELLE

Contact

Tel. 0181-418844
E-mail info@maxummegastore.nl
Website https://www.maxummegastore.nl/

Gegevens aanpassen