Locatie op kaart niet juist?

Prevoba is gespecialiseerd in preventie en bestrijding van vrijwel alle soorten ongedierte. Prevoba staat voor betrouwbare, snelle en vakkundige service in ongediertebestrijding en preventie. Door preventieve maatregelen te treffen zorgen wij voor een duurzame oplossing en een betaalbare dienstverlening.

Door onze ruime ervaring hebben we voor ieder probleem met ongedierte een oplossing in huis. Wij voeren onze diensten uit bij bedrijven en instellingen in vrijwel alle sectoren maar ook bij particulieren. We zijn zeer resultaatgericht en gaan verder waar anderen ophouden.

Ongediertebestrijding en preventie op maat is belangrijk voor bedrijven en instellingen. Daarom bieden we service overeenkomsten met ongediertebestrijding - en preventieplannen op maat aan. Deze plannen leggen we vast in het digitale logboek, prevoba pest scan. Ons digitale logboek sluit naadloos aan op de gestelde eisen ten aanzien van HACCP, AIB, IFS, BRC, GMP en M&S. Onze rapportages worden altijd met u besproken en worden vastgelegd in het digitale logboek. Desgewenst kunnen wij ook kwaliteitsinspecties uitvoeren.

ongediertebestrijding, bestrijding, inspectie, preventie, ongedierte, ratten, kakkerlakken, duiven, wespen, vliegen, mieren, bedwants,

Prevoba

Ongediertebestrijding

Adres

Zwaluw 64
3435 AD NIEUWEGEIN

Contact

Tel. 0652481155
E-mail info@prevoba.nl
Website www.prevoba.nl

Gegevens aanpassen