Locatie op kaart niet juist?

Get Shaped werkt volgens de Thermo Fysische Methode, hierbij wordt gebruik gemaakt van TFM-cabines. Dit is doelgerichte bewegingstherapie. Er wordt dan speciaal voor u een programma samengesteld van 15 oefeningen.

De Thermo Fysische Methode is een afslankmethode die werkt. De methode is op universiteiten in Nederland en België onderzocht en onderzoekers op beide universiteiten waren erg onder de indruk van de resultaten. Het is de combinatie van bewegingstherapie en voedingsadvies wat de methode zo’n succes maakt.

Naast sporten kunt u ook begeleiding krijgen op het gebied van voeding. Een gediplomeerde gewichtsconsulente helpt u met het vinden van een gezond eetpatroon dat bij uw leefstijl past. U zult merken hoe makkelijk en lekker gezond eten is.

Bij de behandeling van Get Shaped staat u centraal. Samen kijken we naar uw wensen en mogelijkheden, en gaan we op zoek naar het herstellen van de balans. U krijgt een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Samen stellen we haalbare doelstellingen en helpen we u deze niet alleen te bereiken maar ook vast te houden.

bewegingstherapie, TFM-cabine Someren, TFM-cabine Asten, TFM-methode, afslankmethode, voedingsadvies, voeding, gezond eten,

Get Shaped

Diëtetiek

Adres

Keizerstraat 11
5711 TT SOMEREN

Contact

Tel. 06 34238415
E-mail info@getshaped.nl
Website www.getshaped.nl/

Gegevens aanpassen