Tandartspraktijk Arts

Locatie op kaart niet juist?

Kwaliteit in patiëntenzorg en een open en prettige sfeer zijn zaken die bij ons voorop staan. Wij besteden extra aandacht aan kinderen en angstige patiënten.

Uw mond gebruikt u de gehele dag door. Om te praten, emoties te tonen, te eten... Daarbij speelt ook uw gebit een belangrijke rol. Een stralende lach draagt veel bij aan uw persoonlijke uitstraling en bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk. Gelukkig zijn er steeds meer tandheelkundige mogelijkheden om uw gebit zo gezond en mooi mogelijk te houden, of te maken.

Tandartspraktijk Arts is sinds 22 mei 2006 gevestigd aan de Oranjekade in Haarlem, naast de Stadsschouwburg. Op de begane grond is de receptie, een ruime wachtkamer en een behandelkamer. Op de eerste verdieping zijn drie behandelkamers
in gebruik. Na ontvangst door de receptioniste kunt u plaats nemen in de wachtkamer. Hier treft u, naast de leesmap, ook informatie aan over ontwikkelingen in de tandheelkunde en behandelmogelijkheden in onze praktijk.

tandarts, kindertandarts, tandartsangst, kennemerland, haarlem, haarlem-centrum, vijfhoek, implantaten, kronen, esthethiek, mondhygieniste, tanden bleken, alles onder een dak

Tandartspraktijk Arts

Tandheelkunde

Adres

Oranjekade 41
2011 VD HAARLEM

Contact

Tel. 023-5515225
E-mail info@tandarts-arts.nl
Website www.tandarts-arts.nl

Gegevens aanpassen