Acupunctuurpraktijk Assan

Locatie op kaart niet juist?

Praktijk voor Acupunctuur, Chinese kruiden therapie, Reiki, Qi Gong.
Lid van Zhong. Erkend door meeste zorgverzekeraars.
Dit is een familiepraktijk waar verschillende therapieën aangepast zijn om beste resultaten voor onze klanten te krijgen.

Heeft u hardnekkige klachten die steeds terugkeren of pijnklachten die moeilijk controleerbaar zijn, en hebt u één en ander geprobeerd, maar met weinig succes?

Of bent u niet echt ziek, maar voelt u zich niet helemaal lekker? Of misschien wilt u gewoon iets voor uzelf doen om beter in uw vel te zitten, zonder stress en overspannenheid, effectiever te zijn in uw werk of studie en zorgeloos te genieten van het leven?

Bent u bereid om uw gezondheid in uw eigen handen te nemen, kleine aanpassingen te maken om samen het grote doel te bereiken – evenwicht en gezond leven?

Dan bent u op het juiste adres!!

In onze praktijk krijgt u veel persoonlijke aandacht en een behandeling op maat om de verstoorde evenwicht te herstellen en de uiteenlopende klachten te oplossen. Tijdens de behandelperiode krijgt u ook tips en adviezen over veranderingen van uw leefwijze die u de controle over uw eigen gezondheid in de handen geven.

hoofdpijn, duizeligheid, oorpijn, oorsuizen, snurken, hartinsufficiëntie, buikpijn, menstruatiepijn, lagerugpijn, incontinentie

Acupunctuurpraktijk Assan

Acupunctuur

Adres

Brekelenkampstraat, 5-3
6825 BP ARNHEM

Contact

Tel. +31650965509
E-mail contact@acupunctuur-assan.nl
Website www.acupunctuur-assan.nl

Gegevens aanpassen